Mijn Rova

Wie zijn wij?

Als franchisenemer van Intergamma B.V. exploiteert Rova Beheer B.V. 9 Karwei bouwmarkten en 4 Gamma bouwmarkten. Onze winkels bevinden zich in de regio Utrecht en Zuid-Holland. Het servicekantoor is gevestigd in Maarssen. Hier bevinden zich de ondersteunende afdelingen. Bij onze organisatie werken ruim 350 medewerkers. Rova Beheer B.V. is een dochteronderneming van De Hoop Terneuzen.

Rova Beheer B.V. is een platte organisatie, met een open cultuur. Wij zijn een dienstverlenende organisatie waarbij de klant centraal staat. Alles en iedereen is erop gericht de klant zo goed en zo netjes mogelijk te helpen. Daardoor komt de klant graag in een van onze vestigingen en blijft hij ook vooral komen. Onze pijlers zijn:

Klanttevredenheid, Deskundigheid en Service!

Met bovenstaand willen wij ons onderscheiden ten opzichte van onze concurrenten. Onze medewerkers spelen hierbij een essentieële rol. Samen werken wij aan verdere groei en professionalisering van ons bedrijf.

Missie

Onze missie is: “Binnen Rova werken we vanuit een gezamenlijke visie met passie en trots om onze klanten elke dag opnieuw de beste winkelervaring te bieden”.