Mijn Rova

Vulploegmedewerker vakantie

Winkel: Gamma/Karwei
Plaats: regio Utrecht 

Vacature vulploegmedewerker vakantie 

Een toffe bijbaan bij dé leukste doe-het-zelf winkel van Nederland. Die wil jij toch ook?!

Bij de Gamma en Karwei in regio Utrecht zijn wij op zoek naar vulploegmedewerkers voor 3-12 uur per week!

We horen je denken ‘werken in een bouwmarkt? Is dat wel leuk?’ Ja zeker wel! Juist heel leuk. Het is namelijk niet zomaar een bijbaan, maar een waarbij je veel ervaring op doet in een super gezellig team!

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de schappen gevuld zijn en de winkel er verzorgt uitziet. Daarnaast weet jij alles te vinden in de bouwmarkt en help je de klanten met hun zoektocht naar de producten. Je werkt vooral tijdens doordeweeks, in de avond(en), weekenden en vakanties. Ideaal dus om als bijbaan naast je opleiding te doen!

Wie ben jij?

  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht;
  • Je bent flexibel inzetbaar doordeweeks, in het weekend en vakanties;
  • Je bent minimaal 3 uur per week beschikbaar.

Wij bieden jou:

  • All-in bruto salaris conform DHZ-cao;
  • Een aantrekkelijke personeelskorting van 20%;
  • Doe-het-zelf online trainingen;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een leuk team waarin enthousiast wordt samengewerkt!

Heb jij zin in een leuk bijbaan? Solliciteer dan direct!

Wie zijn wij?

Gamma is voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Bij Gamma staat de klant centraal en is het product de oplossing.  Als franchisenemer van Intergamma B.V. exploiteert Rova Beheer B.V.  in diverse Karwei bouwmarkten en Gamma bouwmarkten. Rova Beheer B.V. is een platte organisatie met een open cultuur, waarbij onze klant centraal staat!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de button op deze pagina. Een integriteit controle via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren