Mijn Rova

Assistent Bouwmarktmanager regio Rotterdam

Winkel: Gamma/Karwei
Plaats: regio Rotterdam 

Vacature Assistent Bouwmarktmanager

In de Gamma en/of Karwei in regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Assistent Bouwmarktmanager!

Als Assistent Bouwmarktmanager ben jij dé rechterhand van de Bouwmarktmanager en zorg je ervoor dat jouw klanten zich welkom voelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen jouw segment en geef je operationeel leiding aan de medewerkers die jou worden toegewezen. Samen met de Bouwmarktmanager vorm je het MT en vervang je de Bouwmarktmanager als hij/zij afwezig is.

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Het ‘inspelen’ op de behoefte van de klanten, realiseren van je aanvullende verkopen, informeren en adviseren van de klanten, ervoor zorgen dat de klanten zich welkom voelen en het signaleren van koopontwikkelingen bij de klanten;
 • Het creëren van een optimaal winkelbeeld en het begeleiden van de processen en werkzaamheden die hiertoe bijdragen;
 • Het coachen en begeleiden van de werknemers waar jij voor verantwoordelijk bent, om zo een optimaal (verkoop)resultaat te bereiken;
 • Het voeren van voortgangsgesprekken met de werknemers waar jij leiding aan geeft.

Voor deze functie als Assistent Bouwmarktmanager vragen wij van jou:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met het leidinggeven aan teams en individuen;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Proactieve en klantgerichte houding;
 • Aantoonbare ervaring met verkopen;
 • Affiniteit met doe-het-zelf producten en styling;
 • Affiniteit met logistiek.

Dit krijg je er voor terug voor:

 • Diverse doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Arbeidsvoorwaarden die aansluiten op de aanwezige werkervaring en opleiding;
 • Een aantrekkelijke personeelskorting van 20%;
 • Veel zelfstandigheid;
 • Een leuk team waarin mensen enthousiast met elkaar samenwerken.

Wie zijn wij?

Karwei is dé decoratieve bouwmarkt van Nederland voor de doe-het-zelver van nu! We weten niet alleen wat van klussen, maar ook van inrichten. Gamma  is voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Bij Gamma staat de klant centraal en is het product de oplossing. Als franchisenemer van Intergamma B.V. exploiteert Rova Beheer B.V. in diverse Karwei bouwmarkten en Gamma bouwmarkten. Rova Beheer B.V. is een platte organisatie met een open cultuur, waarbij onze klant centraal staat!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de bijstaande button. Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren