Mijn Rova

Vulploegmedewerker

Winkel: Gamma
Plaats: Utrecht Overvecht 

Bij de Gamma in Utrecht zijn wij op zoek naar vulploegmedewerkers voor 3 tot 12 uur per week!

We horen je denken ‘werken in een bouwmarkt? Is dat wel leuk?’ Ja zeker wel! Juist heel leuk. Het is namelijk niet zomaar een bijbaan, maar een waarbij je veel ervaring op doet in een super gezellig team!

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de schappen gevuld zijn en de winkel er verzorgt uitziet. Daarnaast weet jij alles te vinden in de bouwmarkt en help je de klanten met hun zoektocht naar de producten. Je werkt vooral tijdens doordeweekse avond(en), zaterdag, zondag en in de vakantieperiode. Ideaal dus om als bijbaan naast je opleiding te doen!

Wij hopen dat jij het volgende meebrengt:

· Dat je vriendelijk en servicegericht bent;

· Nauwkeurig te werk kan gaan;

· Het leuk vindt om problemen op te lossen;

· En dat je flexibel inzetbaar bent.

Onze aanbiedingen voor jou:

· Een bruto all-in loon conform de DHZ cao;

· Een aantrekkelijke personeelskorting van 20%;

· Een leuk team waarin mensen enthousiast met elkaar samenwerken.

Wie zijn wij?

Gamma is voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Bij Gamma staat de klant centraal en is het product de oplossing. Als franchisenemer van Intergamma B.V. exploiteert Rova Beheer B.V.  in diverse Karwei bouwmarkten en Gamma bouwmarkten. Rova Beheer B.V. is een platte organisatie met een open cultuur, waarbij onze klant centraal staat!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de button op deze pagina. Een integriteit controle via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren