Mijn Rova

Verkoopmedewerker

Winkel: Gamma
Plaats: Utrecht Overvecht 

Bij de Gamma in Utrecht zijn wij op zoek naar parttime en fulltime verkoopmedewerkers!

Als verkoopmedewerker ben jij hét aanspreekpunt voor de klanten van de bouwmarkt. Het is dan ook belangrijk dat je door middel van het stellen van open vragen en je kennis van het assortiment de klant optimaal adviseert. Daarnaast is het belangrijk dat je verkoopkansen ziet en met je service gerichte houding de klant nog beter van dienst bent. Ook draag je actief bij aan de uitstraling van de winkel en ondersteun je collega’s bij veel voorkomende werkzaamheden. Technische kennis is niet nodig, dat leren wij je wel!

Jouw belangrijkste taken zijn:

· Het geven van informatie en advies over de producten, waarbij je ook de commerciële verkoopkansen ziet en toepast;

· Het continu streven naar verbetering op het gebied van verkoop;

· Het doen van winkeltellingen;

· En zorgen voor een commerciële uitstraling van de winkel.

Voor deze functie als Verkoopmedewerker vragen wij van jou:

· Minimaal MBO werk- en denkniveau;

· Goede communicatieve en sociale vaardigheden;

· Proactieve en klantgerichte houding;

· En dat je flexibel inzetbaar bent.

Dit krijg je er voor terug:

· Salaris conform de DHZ cao;

· Een aantrekkelijke personeelskorting van 20%;

· 8% vakantietoeslag;

· 24 vakantiedagen (op basis van 38 uur);

· Veel zelfstandigheid;

· Een leuk team waarin mensen enthousiast met elkaar samenwerken.

Wie zijn wij?

Gamma is voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Bij Gamma staat de klant centraal en is het product de oplossing. Als franchisenemer van Intergamma B.V. exploiteert Rova Beheer B.V. in diverse Karwei bouwmarkten en Gamma bouwmarkten. Rova Beheer B.V. is een platte organisatie met een open cultuur, waarbij onze klant centraal staat!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de bijstaande button. Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Solliciteren