Mijn Rova

Hulpkracht

Winkel: Gamma
Plaats: Utrecht Overvecht 

Bij de Gamma in Utrecht zijn wij op zoek naar Hulpkrachten voor 3-12 uur per week!

Als Hulpkracht werk je in de bouwmarkt mee aan het vullen en onderhouden van de schappen, help je klanten in de winkel en bedien je de kassa. Jij bent dus een manusje van alles en kan snel schakelen tussen werkzaamheden! Je werkt voornamelijk tijdens doordeweekse avond(en), zaterdag, zondag en in de vakantieperiode. Ideaal dus om als bijbaantje naast je opleiding te doen!

Voor deze functie als Hulpkracht vragen wij van jou:

· Dat je vriendelijk en servicegericht bent;

· Nauwkeurig te werk kan gaan;

· Het leuk vindt om problemen op te lossen;

· En dat je flexibel inzetbaar bent.

Dit krijg je er voor terug:

· Een bruto all-in loon conform de DHZ cao;

· Een aantrekkelijke personeelskorting van 20%;

· Een leuk team waarin mensen enthousiast met elkaar samenwerken.

Wie zijn wij?

Gamma is voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Bij Gamma staat de klant centraal en is het product de oplossing. Als franchisenemer van Intergamma B.V. exploiteert Rova Beheer B.V.  in diverse Karwei bouwmarkten en Gamma bouwmarkten. Rova Beheer B.V. is een platte organisatie met een open cultuur, waarbij onze klant centraal staat!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de button op deze pagina. Een integriteit controle via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren