Mijn Rova

Vulploegmedewerker

Winkel: Karwei
Plaats: Nieuwegein Laagraven 

Vacature vulploegmedewerker

Bij de Karwei  in Nieuwegein Laagraven zijn wij op zoek naar vulploegmedewerkers voor 3-12  uur per week!

We horen je denken ‘werken in een bouwmarkt? Is dat wel leuk?’ Ja zeker wel! Juist heel leuk. Het is namelijk niet zomaar een bijbaan, maar een waarbij je veel ervaring op doet in een super gezellig team!

Als vulploegmedewerker werk je in de bouwmarkt mee aan het vullen en verzorgen van de schappen. Daarnaast help je klanten in de winkel en ben je in staat de klanten te helpen bij het vinden van artikelen. Je werkt voornamelijk tijdens doordeweekse avond(en), zaterdag, zondag en in de vakantieperiode in leuke gezellige teams met leeftijdsgenoten. Ideaal dus om als bijbaan naast je opleiding te doen!

Wij hopen dat jij het volgende meebrengt:

  • Dat je vriendelijk en servicegericht bent;
  • Nauwkeurig te werk kan gaan;
  • Het leuk vindt om problemen op te lossen;
  • En dat je flexibel inzetbaar bent.

Onze aanbiedingen voor jou:

  • Een bruto all-in loon conform de DHZ cao;
  • Een aantrekkelijke personeelskorting van 20%;
  • Een leuk team waarin mensen enthousiast met elkaar samenwerken.

Wie zijn wij?

Karwei is dé decoratieve bouwmarkt van Nederland voor de doe-het-zelver van nu! We weten niet alleen wat van klussen, maar ook van inrichten. Als franchisenemer van Intergamma B.V. exploiteert Rova Beheer B.V.  in diverse Karwei bouwmarkten en Gamma bouwmarkten. Rova Beheer B.V. is een platte organisatie met een open cultuur, waarbij onze klant centraal staat!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de button op deze pagina. Een integriteit controle via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren