Mijn Rova

HR-Adviseur

Locatie: Servicekantoor
Plaats: Maarssen 

Over de vacature

Zoek jij graag de balans tussen de wensen van medewerkers en de doelstellingen van de organisatie? Vind jij het geen probleem dat je ’s ochtends soms nog niet weet, wat je aan het eind van de dag allemaal hebt gedaan? En heb je ervaring met het voeren van adviesgesprekken op alle niveaus? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Wat ga je doen?

Als HR-adviseur bij Rova Beheer te Maarssen ben je betrokken bij alle facetten van het HR-vak. Samen met de HR-manager en leidinggevenden zorg je voor zowel beleidsvorming als praktische uitvoering op het gebied van werving en selectie, ontslagprocedures, arbeidsvoorwaarden en cao, verzuim, opleiding en ontwikkeling.

Anderzijds faciliteer en ondersteun je de bouwmarktmanager in hoe zij zo goed mogelijk om kunnen gaan met hun medewerkers. Vragen over verzuim, ontwikkeling of functioneren komen dan ook dagelijks voorbij. Daarbij zoek jij altijd de verbinding tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie.

Wie zijn wij?

Als franchisenemer van Intergamma B.V. exploiteert Rova Beheer een zestal Gamma- en een achttal Karwei-bouwmarkten. De winkels bevinden zich in de regio Utrecht, Zuid-Holland en West-Brabant. Binnen Rova Beheer wordt vanuit een gezamenlijke visie met passie en trots gewerkt om de klanten elke dag opnieuw de beste winkelervaring te bieden. Daarnaast investeert Rova Beheer in de opleiding van haar personeel. Op die manier kunnen medewerkers zichzelf ontplooien en hun dagelijkse activiteiten nog beter uitoefenen.

Met wie werk je samen?

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een afdeling die bestaat uit de HR-Manager, een HR-medewerker en de salarisadministratie. Daarnaast werk je nauw samen met het management van Rova en de bouwmarktmanager. Je bent dan ook regelmatig op pad om deze te bezoeken.

Wie ben jij?

Voor deze functie van HR-adviseur zoeken wij een collega die zelf ziet waar het werk en de mogelijkheden liggen en daar graag mee aan de slag gaat. Jij laat je niet uit het veld slaan door een beetje weerstand en je snapt dat zaken soms wat langer tijd nodig hebben. Je beschikt over een flinke dosis empathisch vermogen, tact en integriteit. Hierdoor creëer je als vanzelf vertrouwen en draagvlak binnen de organisatie. En je weet mensen te overtuigen en met je mee te nemen.

Daarnaast neem je het volgende met je mee:

  • HBO werk- en -denkniveau, bij voorkeur in de richting van HR of bedrijfskunde.
  • ca. 3 jaar ervaring in het HR-werkveld.
  • ruime ervaring met het voeren van (advies)gesprekken op alle niveaus van de werkvloer tot en met de directie.
  • je bent thuis in de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidswetgeving.

Wat bieden we?

Klanttevredenheid, deskundigheid en service zijn de sleutelwoorden waarop het succes van Rova Beheer is gebaseerd. Door deskundig advies en passende service wil Rova Beheer een stapje voor zijn op haar concurrentie. Hierbij spelen gemotiveerde medewerkers een cruciale rol. Samen wordt aan verdere groei en professionalisering van het bedrijf gewerkt.

Daardoor is geen dag hetzelfde en kom je iedere dag wel een nieuwe uitdaging tegen.

Daarnaast bieden we je:

  • een functie die je deels zelf kunt vormgeven, met veel vrijheid om projecten op te pakken.
  • fijne collega’s, die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing voor medewerkers én de organisatie.

Solliciteren