Mijn Rova

BOL of BBL leerling

Winkel: Gamma
Plaats: Utrecht West

Ben jij een enthousiaste BOL of BBL leerling met een vlotte babbel?

De Gamma in Utrecht West is op zoek naar een enthousiaste BOL of BBL leerling met commercieel talent die veel willen leren en willen scoren!

Volg jij op dit moment een MBO opleiding via de beroeps opleidende (BOL), de beroeps begeleidende leerweg (BBL) of wil jij die gaan volgen, dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn erkend leerbedrijf voor onderstaande opleidingen:

  • MBO niveau 1; Assisitent verkoop/Retail
  • MBO niveau 2; Verkoper
  • MBO niveau 3; Eerste verkoper
  • MBO niveau 3; Verkoopspecialist
  • MBO niveau 4; Manager Retail

Werkzaamheden

Als leerling van het MBO willen wij jou kennis laten maken met alle facetten van de bouwmarkt: verkoop, kassa, servicebalie, goederen ontvangst en misschien vind je het ook leuk om eens een dag mee te lopen met het bouwmarkt management. Naast de opdrachten die je vanuit school krijgt zal je ook zeker actief meedraaien in het team en wordt je als volwaardige medewerker aangezien. Tijdens je opleiding wordt je begeleid door één vaste medewerker.

Wat vragen wij van jou?

Je hoeft nog niet meteen alles te weten, want je bent er tenslotte om te leren. Wij zoeken wel leerlingen die willen en dit zijn leerlingen die: op tijd komen, afspraken na komen, bereid zijn om te luisteren, te leren en alles aan te pakken. Verder ben je klantvriendelijk, representatief en vind je het leuk om te verkopen. Tot slot heb je er geen moeite mee om te werken als anderen meestal vrij zijn, dus ’s avonds, op zaterdag en soms ook op zondag. Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae in via de bijstaande sollicitatie button. Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Solliciteren

[recaptcha]