Mijn Rova

Assistent Bouwmarktmanager

Winkel: Karwei Plaats: Leiderdorp

Wij zoeken een Assistent Bouwmarktmanager voor onze Gamma bouwmarkt Leiderdorp!

Heb jij ervaring in de Retail en ben je toe aan de volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

  • Als gastheer zorg je ervoor dat je klanten zich welkom en waardevol voelen. Dit straal je uit naar je klanten en je toont hierbij een voorbeeldfunctie voor collega’s.
  • Je bent primair op de werkvloer aanwezig en begeleidt klant- en goederen georiënteerde medewerkers in hun klantgericht gedrag.
  • Als MT lid ben je mede verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de bouwmarkt en je vervangt de bouwmarktmanager bij afwezigheid.
  • Je stuurt op optimale inzet van alle beschikbare middelen, gericht op het belang van de fysieke en online kanalen en geeft de medewerkers de ruimte om zich functionaliteiten en processen eigen te maken.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met het leidinggeven aan groepen en individuen
  • Aantoonbare ervaring met verkopen
  • Affiniteit met doe-het-zelf producten en styling
  • Logistieke affiniteit

Wij bieden

Binnen onze organisatie bieden wij een prettige werksfeer waarin diverse doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de aanwezige werkervaring en opleiding. Tot slot kan je gebruik maken van een aantrekkelijke personeelskorting.

Bedrijfscultuur

Rova Beheer B.V. is een platte organisatie, met een open cultuur. Wij zijn een dienstverlenende organisatie waarbij de klant centraal staat. Alles en iedereen is erop gericht de klant zo goed en zo netjes mogelijk te helpen. Daardoor komt de klant graag in één van onze vestigingen en blijft hij ook vooral komen. Onze aandachtspunten zijn: Klanttevredenheid, Deskundigheid en Service!

Met bovenstaande willen wij ons onderscheiden ten opzichte van onze concurrenten. Onze medewerkers spelen hierbij een essentiële rol. Samen werken wij aan verdere groei en professionalisering van ons bedrijf.

Solliciteren

[recaptcha]