Mijn Rova

Vakantiekracht

Winkel: Karwei
Plaats: Utrecht-Vleuterweide

Ben jij een manusje van alles en kan je snel schakelen tussen werkzaamheden? En wil je in de vakantieperiode werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als vakantiekracht werk je in de bouwmarkt mee aan het vullen en onderhouden van de schappen, help je klanten in de winkel en bedien je de kassa. Gezien de diversiteit van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een collega die snel kan schakelen. Daarnaast ben jij als ideale als vakantiekracht enthousiast, beschik je over een glimlach, ben je service gericht, werk je nauwkeurig en vind je het leuk om problemen op te lossen. Tot slot is het gezien de werktijden en flexibiliteit fijn als je in de directe omgeving van de bouwmarkt woont.

Uiteraard hebben wij jou ook iets te bieden. Zo ontvang je een marktconform salaris en een aantrekkelijke personeelskorting. Tevens kom je terecht in een organisatie met veel doorgroeimogelijkheden en niet te vergeten een enthousiast team!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je beschikbaar om te werken in de maanden juli tot en met augustus? Solliciteer dan door je gegevens hieronder in te vullen.  Een integriteit controle via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren

[recaptcha]