Mijn Rova

Hulpkracht

Winkel: Gamma
Plaats: Roosendaal

Ben jij een manusje van alles en kan je snel schakelen tussen werkzaamheden? En wil je in de vakantieperiode werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Hulpkracht werk je in de bouwmarkt mee aan het vullen en onderhouden van de schappen, help je klanten in de winkel en bedien je de kassa. Gezien de diversiteit van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een collega die snel kan schakelen. Daarnaast ben jij als ideale hulpkracht enthousiast, beschik je over een glimlach, ben je service gericht,werk je nauwkeurigen vind je het leuk om problemen op te lossen. Je werkt voornamelijk tijdens doordeweekse avond(en), zaterdag, zondagen in de vakantieperiode. Ideaal dus om als bijbaantje naast je opleiding te doen!

Tot slot is het gezien de werktijden en flexibiliteit fijn als je in de directe omgeving van de bouwmarkt woont.

Je komt in een ontzettend leuk team die enthousiast met elkaar samenwerken. Tevens ontvang je een marktconform salaris en een aantrekkelijke personeelskorting.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via bijstaande button? Een integriteit controle via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Soort dienstverband: Deeltijd, Bepaalde Tijd

Solliciteren

[recaptcha]