Mijn Rova

Bouwmarktmanager

Winkel: Karwei
Plaats: de Lier

Wil jij onderdeel uitmaken van een organisatie in ontwikkeling? Solliciteer dan nu!

Functieomschrijving

Als bouwmarktmanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het organisatie- en formulebeleid op de winkelvloer en voor een uitstekend winkelbeeld. Je toont daarbij eigen, binnen de organisatie passende, initiatieven om de resultaten te verbeteren. Mede op basis van financiële kengetallen geef je sturing aan de bouwmarkt en weet je de vastgestelde doelstellingen te behalen. Je zorgt ervoor dat de klant hierbij altijd centraal staat. Dit alles doe je door op inspirerende wijze leiding te geven aan de assistent bouwmarktmanager (direct) en aan de winkelmedewerkers (indirect). Je rapporteert rechtstreeks aan de Operations Manager.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie, ontmoeten wij graag kandidaten met een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met leidinggevende ervaring in de detailhandel. Verder ben je in staat om het financiële beleid te vertalen naar de winkelvloer overeenkomstig de formule-uitgangspunten. Wij zoeken iemand die besluitvaardig, commercieel, nauwgezet en flexibel is. Iemand met een hands-on mentaliteit, die beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en voortdurend gericht is op continue verbetering.

Wij bieden

Binnen onze organisatie bieden wij een prettige werksfeer waarin diverse doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de aanwezige werkervaring en opleiding. Tot slot kan je gebruik maken van een aantrekkelijke personeelskorting.

Bedrijfscultuur

Rova Beheer B.V. is een platte organisatie, met een open cultuur. Wij zijn een dienstverlenende organisatie waarbij de klant centraal staat. Alles en iedereen is erop gericht de klant zo goed en zo netjes mogelijk te helpen. Daardoor komt de klant graag in één van onze vestigingen en blijft hij ook vooral komen. Onze aandachtspunten zijn:

Klanttevredenheid, Deskundigheid en Service!

Met bovenstaande willen wij ons onderscheiden ten opzichte van onze concurrenten. Onze medewerkers spelen hierbij een essentiële rol. Samen werken wij aan verdere groei en professionalisering van ons bedrijf.

Wekt bovenstaand profiel je interesse en herken je jezelf hierin? Dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatie met motivatiebrief! Bovenstaand profiel is leidend in het selectieproces.

Solliciteren

[recaptcha]