Mijn Rova

Hulpkracht (3-16)

Winkel: Karwei Utrecht Overvecht (Outlet)

Ben jij een manusje van alles en kan je snel schakelen tussen werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Hulpkracht werk je in de bouwmarkt mee aan het vullen en onderhouden van de schappen, helpt klanten in de winkel en bedien je de kassa. Gezien de diversiteit van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een collega die snel kan schakelen. Daarnaast ben jij als ideale als hulpkracht enthousiast, beschik je over een glimlach, bent service gericht, werk je nauwkeurig en vind je het leuk om problemen op te lossen. Je werkt voornamelijk tijdens doordeweekse avond(en), zaterdag, zondag en in de vakantieperiode. Ideaal dus om als bijbaantje naast je opleiding te doen! Tot slot is het gezien de werktijden en flexibiliteit fijn als je in de directe omgeving van de bouwmarkt woont.

Uiteraard hebben wij jou ook iets te bieden. Zo ontvang je een marktconform salaris en een aantrekkelijke personeelskorting. Tevens kom je terecht in een organisatie met veel doorgroeimogelijkheden en niet te vergeten een enthousiast team!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via bijstaande button? Een integriteit controle via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren

[recaptcha]