Mijn Rova

Kassa medewerker 24-32 uur

Winkel: Gamma
Plaats: Maarssen

Ben jij klantgericht en het visitekaartje van onze winkel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als kassamedewerker ben je de laatste schakel in het verkoopproces. Aan jou dus de taak om de betalingen af te handelen maar daarnaast ook service te verlenen én advies te geven over het assortiment. Alles met als doel een tevreden klant. Als ideale kassamedewerker werk je efficiënt, ben je proactief, heb je een klantvriendelijke houding en een positieve instelling.  Tevens beschik je over een glimlach,  ben je service gericht, werk je nauwkeurig en vind je het leuk om problemen op te lossen. Afhankelijk van de drukte voer je ook andere werkzaamheden uit denk hierbij aan o.a. het aanvullen van het assortiment of het bemannen van de infobalie.

Aangezien de bouwmarkt 7 dagen per week geopend is zijn wij op zoek naar iemand die flexibel is en het niet erg vindt om ook in het weekend te werken. Tot slot is het gezien de werktijden en flexibiliteit fijn als je in de directe omgeving van de bouwmarkt woont.

Uiteraard hebben wij jou ook iets te bieden. Zo ontvang je een marktconform salaris en een aantrekkelijke personeelskorting. Tevens komt je terecht in een organisatie met veel doorgroeimogelijkheden en niet te vergeten een enthousiast team!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je cv én een motivatiebrief op naar onderstaand adres. Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren